Boek: Leiderschap in mijn Community

Het boek Leiderschap in mijn Community is een reisverslag, een autobiografie en een managementboek in één, geschreven door Jasper Wegman – oprichter van Che Amigo. Het boek gaat over armoedebestrijding en het opzetten van  kleinschalige en duurzame projecten in Zuid-Amerika. Een mooi verhaal over hoe je leiderschap kan inzetten om een groep in beweging te krijgen en over hoe jongeren leren om projecten op te zetten in hun eigen wijk.

Samen met nog een aantal experts heb ik meegedacht over vorm en aanpak en heb ik de teksten van dit boek geredigeerd. Dit alles op vrijwillige basis. Ook de verhalen geschreven door Maartje Rooker en mijzelf over Che Amigo en enkele Argentijnse jongeren staan erin.

Koop het boek via Bol.com of neem contact voor me op voor een mogelijk inkijkexemplaar. 

Reacties plaatsen kan niet meer.