over Noor

Achter ieder gezicht schuilt een prachtig persoonlijk of zakelijk verhaal dat ik graag naar voren breng en opschrijf. Vooral bevlogenheid en compassie raken mij daarin. Met die gedachte in mijn achterhoofd verzorg ik tekst en (eind/hoofd)redactie voor magazines, dagbladen, personeelsbladen, brochures, websites, nieuwsbrieven, etc. Dit kan samengaan met een communicatieadvies. Op de pagina’s tekstschrijver en communicatie zie je enkele voorbeelden van mijn werk.

Favoriete werkterreinen

Persoonlijke verhalen en ontwikkeling, duurzaamheid, ambachtelijke producten en – sectoren, (sociaal) ondernemerschap en maatschappelijke organisaties en issues. Deze site illustreert mijn brede interesse, grote nieuwsgierigheid, betrokkenheid bij en inlevingsvermogen in uiteenlopende doelgroepen.

Puur = zuiver, naturel, echt en helder

Deze omschrijving kenmerkt mijn teksten, advies, aanpak en visie. Zonder poespas en omwegen komen tot de kern met een heldere en overtuigende boodschap. Het resultaat is een prettig leesbare tekst in het juiste (communicatie)jasje.

Ik heb jarenlange ervaring, opgedaan als hoofdredacteur van een groot optiekvakblad en als communicatiespecialist bij diverse ontwikkelingsorganisaties.