jouw verhaal

Achter ieder gezicht, organisatie of onderneming schuilt een prachtig persoonlijk of zakelijk verhaal dat boeit. Een verhaal dat ik graag samen met jou naar boven breng en voor je opschrijf.

Wat raakt jou?

Individuen, ondernemers, zzp’ers en maatschappelijke organisaties hebben een grote schat aan (levens)ervaring en een bepaalde motivatie om te doen wat ze doen. Dit is vaak hun drijvende kracht, bewust of onbewust. Persoonlijke verhalen die hun betrokkenheid en motivatie laten zien, worden steeds belangrijker in onze economie en maatschappij. Mensen willen geraakt worden en zich herkennen in de ander: in vriendschappen, in werkgever-werknemerrelaties, maar ook bij het kopen van producten. Met wie ga ik wel of niet in zee? De gun-factor komt daarbij om de hoek kijken. Borstklopperij, daar prikken de meesten zo doorheen. Herkenbaar?

Vertel me jouw verhaal

Maak jouw ‘echte’ verhaal zichtbaar. Vertel me jouw dromen, wie jij bent en waarom je doet wat je doet, dan schrijf ik dat op in een lekker leesbaar artikel. Soms is het gewoon makkelijker als een ander, die kijkt, vraagt en luistert met een frisse onderzoekende blik, dat voor je doet. Bovendien boeit zo’n verhaal veel meer dan een droge opsomming van activiteiten. Dit verhaal kun je delen met vrienden en familie, maar ook plaatsen op je website bij ‘Over mij’ of in een krant of magazine.

Kom in beweging

Jouw verhaal vertel je in een omgeving waar jij je thuis voelt. Dat kan bij jou thuis, op kantoor, etc. Kom je net als ik, graag letterlijk in beweging (in de stad of in het groen) dan kunnen we al wandelend het gesprek aangaan.

Interesse of vragen? Neem contact met me op via e-mail of bel me.